Marimea penisului chiar contează?

Care este răspunsul scurt?

Nu, marimea penisului nu contează – cel puțin nu în ceea ce privește dorința sau funcția. Dimensiunea sa nu are nicio legătură cu capacitatea sa de a oferi și de a primi plăcere sau de a face tot ceea ce ar trebui să facă. Asta nu înseamnă că unii oameni nu preferă un penis mai mare sau mai mic, dar aceasta este o chestiune de preferință percepută, la fel ca ananasul pe pizza. Fiecare cu părerea lui.

Aveți nevoie de o reasigurare – sau mai bine zis, de o dovadă?

Mai mare nu este neapărat mai bine

Contrar balivernelor pe care le-ați putea auzi în vestiar sau în mass-media, o sculă mai mare nu este totul. Penisurile mai mari decât media au fost asociate cu un risc mai mare de rănire și infecție. De asemenea, lungimea suplimentară poate face ca unele poziții să fie deosebit de dureroase. O circumferință prea mare poate provoca rupturi dacă nu ești atent, mai ales în timpul sexului anal. Apoi, mai există tot reflexul de sufocare și de căscat cu care trebuie să te confrunți în timpul sexului oral.

Bineînțeles, există modalități de a ocoli aceste lucruri, dar asta demonstrează că a avea un penis uriaș nu este chiar așa de mult.

Mai mic nu este neapărat rău

Un penis mai mic este automat mai ușor de manevrat, ceea ce înseamnă că toți cei implicați se pot concentra pe plăcere, mai degrabă decât pe durere sau pe încercarea de a-ți da seama cum naiba vei reuși să bagi AIA acolo. Cu siguranță este mai ușor de introdus în gură. Iar când vine vorba de sex anal, un penis mai mic este, practic, cel mai bun. La fel ca orice penis de orice marime, orice deficiențe percepute sunt ușor – și plăcut – rectificate cu poziția corectă.

Iar media este…, ei bine, mai mică decât credeți probabil

Majoritatea persoanelor cu penis – în jur de 85 la sută – supraestimează ceea ce înseamnă media când vine vorba de mărimea penisului și sunt convinși că toți ceilalți au în dotare ceva mult mai tare.

Iată o doză de realitate bazată pe cele mai recente statistici privind marimea penisului:

Lungimea medie a penisului este de 9,1 cm atunci când este flasc și de 13,1 cm atunci când este în erecție.

În ceea ce privește circumferința, penisul mediu flasc măsoară 9,31 cm în jur și 11,66 cm în timp ce este în erecție.

Ca să fie clar: mărimea nu are nicio legătură cu rezistența

Poți fi atârnat ca armăsarul proverbial și totuși să nu ai rezistență în pat. O sculă mare nu va dura mai mult decât una mai mică și nici nu te va împiedica să rămâi fără energie sau să ejaculezi mai repede decât ți-ai dori.

Nu afectează nici fertilitatea

Dacă te gândești să faci un copil, ultimul lucru de care ai nevoie este să te stresezi din cauza mărimii tale. Pentru început, sperma este produsă în testicule – nu în penis. În plus, există dovezi că stresul poate reduce calitatea spermei și afecta fertilitatea. Pentru informarea dumneavoastră, stresul poate pune, de asemenea, capăt plăcerii sexuale, erecției și poate avea un impact negativ asupra sănătății dumneavoastră generale.

Învață cum să profiți la maximum de ceea ce ai și de toate celelalte modalități de a oferi plăcere și vei fi un rockstar. Concentrează-te doar pe mărime și vei eșua – la propriu și la figurat. De exemplu, unii oameni își neglijează setul de abilități pentru că ei cred că o sculă mare este tot ce le trebuie pentru a zgudui lumea cuiva… și nu este așa.

Alții pot lăsa grijile legate de un penis mic să le sece încrederea în ei, făcându-i să compenseze în alte moduri. Toate aceste lucruri pot avea un impact mental asupra celui care are un penis și pot absorbi distracția dintr-o partidă de sex pentru toți cei implicați.

Cum să maximizezi ceea ce ai la dispoziție

  • Nu vreau să continui cu asta, dar nu mărimea penisului contează la fel de mult ca ceea ce faci cu el.
  • Nimic nu se compară cu a-ți lăsa partenerul să se zvârcolească în extaz pentru a-ți propulsa încrederea în sine până la cer, ceea ce îți va fi de folos, atât în dormitor, cât și în afara lui.
  • Iată cum să maximizați la maxim ceea ce aveți și să vă simțiți bine cu ceea ce lucrați – indiferent dacă vă înclinați spre un penis mai mare, mai mic sau vă situați undeva la mijloc.

Dacă sunteți mai înzestrat

Cheia pentru a lucra cu un penis mai mare decât media nici măcar nu este chiar despre penisul tău – cel puțin nu la început. Asigurându-vă că partenerul dvs. este super-artizat, îi va fi mai ușor să se descurce cu bestia de erecție, așa că o atenție suplimentară asupra preludiului este o necesitate. Și lubrifiant. Mult lubrifiant. Folosește-ți gura, limba sau degetele pentru a le tachina zonele erogene, concentrându-te pe toate suspectele obișnuite, cum ar fi sfârcurile și organele genitale, precum și pe unele mai puțin explorate, dar surprinzător de erotice, cum ar fi interiorul brațelor sau spatele genunchilor.

Dacă sunteți amândoi pregătiți să treceți la penetrare, alegeți poziții care îi permit partenerului dvs. un pic mai mult control asupra adâncimii. Să-l ai deasupra este întotdeauna o modalitate bună de a merge.

În primul rând, ei te pot lua înăuntru într-un ritm care te face să te simți bine. În plus, tu ai o priveliște de zile mari asupra întregii acțiuni și ai acces ușor la celelalte părți ale lor pentru o excitare maximă.

Dacă ești mai puțin înzestrat

Dacă penisul tău se încadrează în partea mai mică a spectrului, concentrează-te pe poziții care îți permit să mergi în profunzime, cum ar fi stilul cățeluș. Du-te mai adânc punându-ți partenerul să-și coboare capul și pieptul în timp ce își arcuiește spatele. Dacă aveți un penis mai subțire, alegeți poziții care vă permit o strângere mai puternică. Aceasta poate fi orice poziție sexuală, de fapt, atâta timp cât partenerul tău își ține picioarele strânse.

Dacă ești undeva la mijloc

Ei bine, uită-te la tine și la penisul tău nu prea mare și nu prea mic, Goldicocks! În ceea ce privește pozițiile sexuale, totul este valabil dacă nu încerci să acomodezi un penis care nu se încadrează în media. Aceasta este șansa ta de a experimenta ca un nebun și de a pune la punct pozițiile care îți plac cel mai mult ție și partenerului tău, Atâta timp cât partenerul tău este de acord, amestecă lucrurile cu sex în locuri diferite sau ia în considerare explorarea laturii tale perverse.

Concluzia

Să fii bun în pat – sau oriunde altundeva alegi să te ocupi – nu ține de mărimea penisului, ci de modul în care te descurci cu el. Aflând ce se simte bine pentru tine și pentru partenerul tău și alegând mișcări care valorifică la maximum tipul tău de penis îți va fi mai util decât îngrijorarea, așa că treci la treabă!

Puteți să încercați Titan Gel dacă simțiți că aveți nevoie de un plus de încredere în timpul actului sexual. Împreună, putem schimba conversația despre marimea penisului și promova o abordare mai sănătoasă și realistă a sexualității și a relațiilor intime.